Öncelikle kelepçeli fırın kalıbı kullanırsak pasta formunu daha kolay verebileceğimiz için yuvarlak bir kelepçeli kek kalıbı ile başlayabiliriz İçine yağlı kağıt serebilirsiniz.
Daha sonra tabana az bir miktar yoğurdu dağıtarak üzerine kepekli ekmekleri düzgün bir şekilde yerleştirin. Bir miktar daha yoğurt ilave edin.
Öncelikle dilimlenmiş light kaşar peynirini daha sonra ise marul, havuç, salatalık, maydanoz ve istediğiniz diğer yeşillikleri ekmeklerin üzerine yerleştirin.
Tekrardan bir sıra daha ekmekleri düzgün bir şekilde dizerek üzerini süzme yoğurt ile kaplayın. En az 1 saat buzdolabında beklettikten sonra pastamız hazır
Dr. Diyetisyen Hale Avşar Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur. Get Fit, Dr. Uzman Diyetisyen Hale Avşar tarafından kurulmuştur.